Annonsera

Vill du annonsera i UP?

Kontakta oss på up(at)upmag.se så skickar vi ett mediakit. Nedan finns lite initial info om tidningen, dess historia och spridning.

UP är Sveriges äldsta regelbundet utkommande tidskrift som vänder sig till graffiti- och Street Art-intresserade. Det första numret av UP kom ut i mars 1992, sedan dess har tidningen bevakat och presenterat den svenska och internationella graffiti- och hiphop-scenen. UP är en engagerad tidning som har placerat sig på frontlinjen och anses av många vara kontroversiell.

UP har också internationellt ett mycket gott rykte. Flera av de intervjuer och artiklar som publicerats i tidningen under åren har blivit klassiker. När ett vanligt tidskriftsnummer blir ganska ointressant när det nästa kommer, räcker UP tvärtom mycket länge. Konstant säljer också flera år gamla titlar, vilket naturligtvis förlänger exponeringen av innehållet.Upplagan på ca 4000 exemplar gör UP till en av Sveriges största konsttidskrifter överhuvudtaget. UP kommer ut en gång per år och skrivs på engelska.

UP distribueras i Sverige via Interpress och Dokument Press kanaler. 1500 ex går till Nordamerika och finns bland annat på Barnes and Nobles. I Europa säljs UP från Moskva till Lissabon, Oslo till Athen, via mindre distributörer till bokhandlar, graffiti, livsstils- och klädbutiker. En mindre upplaga går till Australien, Asien, Syd- och Centralamerika.

Kolla in senaste numret av UP!

UP 45 släpptes i juni 2012.

› Läs mer

Bilder till UP46

Om du vill ha med din piece i UP46 – skicka oss bilderna! UP46 är nu under produktion och tidningen kommer fördigställas under hösten. Än är

› Läs mer