Nyheter inom allt

Allt som berör allting i livet

3 Skönhetslaserbehandlingar med laser du inte bör missa!

Skönhetslaserbehandlingar

Laserteknologin startade för flera år sedan inom medicin för terapeutiska metoder och gick långsamt över till skönhetslaserbehandlingar i olika skönhetsbehandlingar med imponerande resultat.

Idag används det flitigt av kvinnor och män som vill se yngre och vackrare ut. I den här artikeln kommer vi att prata om de mest kända och revolutionerande laserbehandlingarna som du bör prova om du inte redan har gjort dem!

Fraktionell laser

Den fraktionerade CO2-lasern avger en stråle av termisk energi. På så sätt orsakar det en partiell skenskada av kollagenfibrerna i dermis (lager under huden) och regenerering sker.

Således startar huden startar produktionen av nya kollagenfibrer (collagen genesis) som kommer att ersätta den gamla skadade vilket leder till att huden stramas åt, fina rynkor och märken i ansiktet förbättras eller försvinner. Några dagar efter behandlingen börjar mild peeling, vilket resulterar i ett ljusare, ljusare och jämnare utseende med ny hud.

Acne behandling med laser

Laserteknik är också idealisk för att behandla aknesymptom för alla åldrar. Behandlingen minskar blodtillförseln till talgkörteln, saktar ner talgproduktionen samtidigt som vissa aknebakterier omedelbart dör.

Korta och säkra skurar av fokuserat spektrumljus riktas mot huden. Systemet filtrerar ljuset så att de våglängder som används absorberas av hemoglobinet i blodkärlen som försörjer talgkörtlarna.

En typisk behandling är totalt 4-5 sessioner med en månads mellanrum. Varje session varar cirka 30 minuter, inga bedövningskrämer krävs och lätt rodnad kommer sannolikt att uppstå efter behandlingen. Maximala resultat uppnås vid inflammatorisk akne och förstorade finnar.

Läppfyllande laser

Efter 30 års ålder förlorar vi upp till 1% av vår kollagenproduktion varje år. Laserteknik kan dock bekämpa detta tapp. Enheten man anvönder skickar värme till hudens djupa lager och stimulerar kollagenproduktionen. Inte bara läpparna utan den omgivande huden behandlas. Resultatet är fylligare, slätare och stramare läppar för att ge en mer ungdomlig look.

Behandlingen är snabb och bekväm och varar ca 20 minuter utan biverkningar.

För bästa resultat rekommenderas en serie på 6-8 behandlingar, varannan till var tredje vecka. Underhållssessioner krävs också för att säkerställa de längsta varaktiga resultaten. Så om du inte redan har upplevt en laserbehandling för att boosta din skönhet nu är det dags att göra det. Boka ett möte med specialisterna som arbetar på ett av de bästa klinikerna, Estetic, så kommer du att se de underverk som laserteknik kan göra fö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *