Nyheter inom allt

Allt som berör allting i livet

4 Miljövänliga Steg för ett skinande Rent Kylskåp

Kylskåp

När du behöver göra något du inte riktigt tycker om att göra, som att rengöra ditt kylskåp, att veta vad och hur du gör det exakt kan få dig att känna att din uppgift är mindre överväldigande och mindre utmanande än du trodde.

I den här artikeln vill vi ge en guide om hur du rengör ditt kylskåp. Det är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att bli organiserad och ta hand om varje detalj.

1.  Töm ditt kylskåp

Börja med att tömma kylen helt. Detta är också ett bra tillfälle att slänga utgången mat.

2.  Ta bort och rengör hyllorna

Plocka ur flyttbara hyllor, du kan nu rengöra dem lättare så. Vår rekommendation är att gå till diskbänken och tvätta dem med vatten och diskmedel. Låt dem torka och under tiden ta hand om resten av kylen.

3.  Rengör kylen

Nu är det dags att rengöra kylens inre ytor. Vår rekommendation är att använda en naturprodukt. Blanda en med citron en av de mest effektiva och bekväma. Du kan skära en skiva citron och använda den som en liten svamp. Skrubba citronen över varje yta: det tar bort fläckarna, rengör ytan och rensar kylen.

4.  Lägg tillbaka allt

Ställ tillbaka hyllorna på sin plats och lägg sedan tillbaka maten och dryckerna i kylen.

Kylskåp

Hur ofta ska du rengöra ditt kylskåp?

Du bör rengöra ditt kylskåp minst en gång var sjätte månad; att göra det ännu oftare (en gång var tredje månad) är bättre.

Söker du professionell hjälp för att städa ditt kylskåp eller ta hand om din husstädning? Tveka inte att kontakta SverigeCo.

Är du intresserad av att rengöra diskmaskin med? Besök bloggen enprocent för tips.

Posted in Hem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *